PR Archív

Jak podpořit růst svalové hmoty a regeneraci po...

3.7.2020

Je jedno, zda se chcete dostat do formy, kdy vám jde o výdrž, nebo se soustředíte na posilování. V obou případech naše tělo potřebuje silné svaly a šlachy. Abychom našemu tělu dodali dostatek živin, které potřebuje ke správnému rozvoji, je

TZ: K létu patří čerstvé saláty

30.6.2020

Čerstvý zeleninový salát patří mezi letní evergreeny. Se stoupajícími teplotami vyhledáváme totiž potraviny, které nás ochladí a nezatíží příliš náš žaludek. Francouzské pekařství PAUL proto stále rozšiřuje svou bohatou nabídku salátů, které si můžete vychutnat v příjemném prostředí s francouzským šarmem

Recepty: Chřestová sezóna je v plném proudu

23.5.2020

Křehký a voňavý chřest byl dříve delikatesou pro vyvolené, ale dnes si ho můžeme vychutnat všichni. Je plný kyseliny listové a vitamínů C a A. Snižuje hladinu cholesterolu, upravuje krevní tlak a zlepšuje látkovou výměnu. Chřest je také zdrojem

Infrasauna je lék na únavu a stres

21.4.2020

Cvičíte, udržujete své tělo ve formě, ale stále přemýšlíte o tom, zda pro své zdraví děláte dost? Zkuste do svých plánů zařadit i infrasaunu. Její zdravotní účinky jsou totiž tak široké, že se možná podivíte, proč už ji doma

Jak správně cvičit na leg pressu?

24.3.2020

Leg press stroj patří mezi velmi časté vybavení posilovny. Můžete se setkat s dvěma různými typy tohoto stroje. Na jednom tlačíte nohama v horizontálním směru a na druhém pod úhlem 45 °. Obě tyto varianty však slouží k posilování

Co byste měli vědět o doplňcích stravy, než za ně...

26.2.2020

Na potravinové doplňky neboli doplňky stravy je často pohlíženo jako na instantní řešení většiny zdravotních problémů. O udržení hladiny testosteronu se postará extrakt z kotvičníku, kolena dá do pořádku kolagen a paměť se zlepší díky ginkgu… Kéž by byla

Zajímavé druhy exotického ovoce

24.2.2020

V prodejnách s ovocem a zeleninou čím dál tím častěji nacházíme zajímavé plody, které jsme dřív neviděli a ani bychom nevěděli, jak je zpracovat. Přitom mohou být zajímavým rozšířením jídel, která běžně vaříme a už nám začínají připadat nudná.