15. listopadu 2019
Kategorie: PR

Pozvánka: Přijďte se dozvědět více o funkčním stravování a zdravém životním stylu!

Také je Váš jídelníček ochuzen o lepek, cukr či laktózu? Nebo se jen zajímáte o funkční stravování? A víte, jak odlišit skutečně zdravé potraviny od těch, co se jen tak tváří?

Nenechte si ujít jedinečné setkání, kde vám skuteční odborníci poradí, jak se v praxi zorientovat v široké nabídce „zdravých“ potravin a vyvarovat se klamavým reklamám i nejčastějším mýtům. Vše srozumitelnou a snadno stravitelnou formou. Chybět nebudou ani ochutnávky – přesvědčíte se na vlastní chuťové pohárky, že pochutnat si můžete i na „free from“ potravinách!

Více informací naleznete na www.zdrave-funkcne.cz

A na koho a na co se můžete konkrétně těšit?

Jak poznat skutečně zdravé potraviny od těch, co se tak jen tváří?

Petr Havlíček, nejznámější výživový specialista v ČR, Vás provede džunglí informací ohledně zdravého stravování a přidá tucet praktických rad, jak rozpoznat skutečné potraviny od klamavých reklam.

 

Jak vařit a péct free from tak, aby chutnalo?

Zuzana Komůrková, která v praxi pomáhá celiakům s jejich jídelníčky, Vám na setkání doporučí, jak plnohodnotně a chutně nahradit lepek, laktózu a cukr.

 

 

Stravovací omezení ve školních jídelnách: Co vše si musí jídelny pohlídat a jaká práva mají rodiče

Mgr. Martin Krobot, místopředseda Asociace nutričních terapeutů, si v rámci svého vystoupení posvítí na práva a povinnosti školních jídelen i rodičů, kterým zároveň poradí, jak řešit nejčastější překážky v praxi.

 

Bezlepková dieta – nejčastější mýty a jak nechybovat

Martina Jandová, certifikovaná výživová poradkyně, vyvrátí mýty o bezlepkové dietě a poskytne návod, jak si sestavit správný bezlepkový jídelníček.

 

 

Jak žít bez laktózy a cukru: Jaké návyky si musíte osvojit?

Michaela Sedláčková, výživová poradkyně pro děti a dospělé, se zaměří na negativa i pozitiva laktózy a cukru, a zároveň poradí, jak je vyřadit ze svého života.

 

 

Zaujal vás článek? Podělte se o něj s přáteli: