
Zdravé chipsy? BigBoy představuje originální novinku
Firma BigBoy je známá zejména díky svým oříškovým krémům a sladkým dobrotám. Nyní přichází se slanou novinkou, plnou proteinů. Pochutnejte si na brambůrkách bez výčitek svědomí! Potěší nejen sportovce.
Chipsy jako úprava brambor existují přibližně 170 let. Samotný vznik této speciality s sebou nese zajímavý příběh. Stalo se to roku 1853 v Americe, v luxusní restauraci na malém městě.
Kuchař George Crum, potomek afroamerického žokeje a indiánky, připravoval opékané brambory pro zvlášť náročného hosta. Ten mu je několikrát za sebou vrátil; zdály se mu příliš tlusté, mastné a málo slané. Aby se George zbavil protivného hosta a pomstil se mu za jeho nevděčnost, brambory záměrně přesolil, nakrájel na extrémně tenké plátky a osmažil na pánvi. K jeho překvapení byl však přísný host nadšený. A tak vznikly křupavé brambůrky, jak je známe dnes. I když vznikly v podstatě náhodou, získaly si velkou popularitu a těší se jí dodnes.
Zato proteinové chipsy BigBoy rozhodně náhodou nevznikly. Křupají stejně jako smažená klasika, ale bez výčitek svědomí. Jsou ideální na posezení s přáteli, hodí se jako občerstvení na oslavu a skvěle chutnají dětem i dospělým. Vyzkoušejte proteinové chipsy s příchutí jarní cibulky a smetany. Novinka nejenže skvěle chutná, ale obsahuje celých 22 procent bílkovin. Co v nich naopak určitě nenajdete, je palmový olej a geneticky modifikované potraviny. Koupíte je přímo na stránkách výrobce.